Werk aan de Erasmusweg<< Terug naar Nieuws overzicht

De gemeente Den Haag vernieuwt de Erasmusweg. De werkzaamheden zorgen voor verkeershinder en wegafsluitingen. Het Zuiderparktheater blijft gewoon bereikbaar, maar houd rekening met verkeersdrukte en eventuele omleidingen.

Als je naar één van onze voorstellingen komt, kijk van te voren op de informatie site van de gemeente. 

Het is mogelijk dat een navigatiesysteem je nog over de “oude” route probeert te sturen omdat deze nog niet geupdate is. De Melis Stokelaan en Loevesteinlaan blijven bereikbaar, zodat je nog steeds de parkeerplaats aan de Melis Stokelaan kan gebruiken.

Maandag 26 augustus tot 6 januari 2020: Moerweg tot Troelstrakade

De Erasmusweg is afgesloten tussen de Moerweg-Erasmusplein en Troelstrakade. Het Erasmusplein en de kruising met de Troelstrakade blijven open zodat er minder overlast is. De bus en de tram blijven de normale routes rijden. De werkzaamheden zorgen voor meer drukte op de wegen rond de Erasmusweg. Bekijk de omleidingsroutes en volg de gele borden. De snelste route kan per moment van de dag verschillen. Gebruik daarom een navigatie-app op uw mobiele telefoon of uw navigatiesysteem in de auto. Er zijn verschillende (gratis) navigatie-apps te downloaden in de Google Play of Apple Appstore, zoals Google Maps, Waze of Flitsmeister.