Corona maatregelen

Coronamaatregelen Zuiderparktheater 

Kom je binnenkort naar het Zuiderparktheater? Hier vind je alle informatie over de corona maatregelen:

Update 9 juli 2021

De voorstellingen en het Vakantiepark programma in het Zuiderparktheater gaan door, ook nu er op 9 juli j.l. nieuwe maatregelen zijn aangekondigd voor de bestrijding van het Coronavirus. De concerten vinden plaats in de openlucht voor maximaal 280 volwassenen. Bij alle voorstellingen zitten alle bezoekers op 1.5 meter afstand van elkaar. Er is een uitgezette eenrichtingslooproute op het terrein en aan de poort vindt een gezondheidscheck plaats.

TESTBEWIJS / VACCINATIEBEWIJS NIET NODIG

Een test- of vaccinatiebewijs is niet nodig voor een bezoek aan het theater.

Tickets:

Vanwege COVID-19 is het kopen van toegangskaarten anders dan je van ons gewend bent. Voor jou en onze veiligheid hebben we tickets voor een persoon (enkele plaats) of twee personen binnen één huishouden (dubbele plaats). Als je met twee personen uit verschillende huishoudens naar de voorstelling komt, dien je twee tickets voor een persoon (enkele plaats) te kopen. Zo is voor het theater duidelijk wie bij elkaar mag zitten i.v.m. de maatregelen tegen COVID-19. Als je meerdere tickets (enkele plaats) op verschillende momenten van elkaar koopt, kunnen wij niet garanderen dat je bij elkaar zit. Kom je met meer dan twee personen binnen een huishouden, neem dan contact op met info@zuiderparktheater.nl

Gratis activiteiten:

Het Vakantiepark programma vindt plaats van 10.00 tot 18.00 uur in de openlucht en heeft een doorstroom aan bezoekers. Aan de poort geldt een registratie en gezondheidscheck. Tijdens voorstellingen en op het terras hebben alle bezoekers van 13 jaar of ouder een vaste zitplek op 1,5 meter afstand van elkaar. 

 

op het terrein:

– Bewaar 1,5 m afstand

– Volg het personeel en houd rekening met elkaar

– Betaal contactloos met pin

– Neem plaats op een aangemerkte plek

– Ga bij binnenkomst eerst naar je plek, daarna 1 persoon tegelijk naar de bar

– Consumpties alleen op je plek nuttigen

– Voorkom met elkaar grote drukte bij de barren en toiletten

– Volg de aangegeven looproutes naar barren en toiletten

– Roken mag alleen in de rookzone (achter de tribune)

Bewaren