Kaartverkoop

Kaarten

Kom je binnenkort naar het Zuiderparktheater?

Hier vind je alle informatie over kaartverkoop

Vanwege COVID-19 is het kopen van toegangskaarten anders dan je van ons gewend bent. Voor jou en onze veiligheid hebben we tickets voor een persoon (enkele plaats) of twee personen binnen één huishouden (dubbele plaats). Als je met twee personen uit verschillende huishoudens naar de voorstelling komt, dien je twee tickets voor een persoon (enkele plaats) te kopen. Zo is voor het theater duidelijk wie bij elkaar mag zitten i.v.m. de maatregelen tegen COVID-19. Als je meerdere tickets (enkele plaats) op verschillende momenten van elkaar koopt, kunnen wij niet garanderen dat je bij elkaar zit. Kom je met meer dan twee personen binnen een huishouden, neem dan contact op met info@zuiderparktheater.nl

Online kaarten kopen

Online kaarten kopen is makkelijk, veilig en snel. Het kan 24 uur per dag, 7 dagen in de week.
Via onze website bestel je de tickets. Bij de kaartcontrole word je e-ticket op je smartphone gecontroleerd.  Uiteraard heb je ook de mogelijkheid om de tickets te printen. Wij rekenen €1,00 servicekosten per e-ticket. 

 

kaarteN AAN DE DEUR

Toegangskaarten worden ook aan de deur verkocht. Een uur voor de voorstelling openen wij de deuren.
Wij rekenen €2,00 servicekosten per ticket.

 

Weet waar je koopt

Alleen kaarten die gekocht zijn via de website van het Zuiderparktheater of onze partnerwebsites (Diligentia, Paard) zijn geldig bij onze voorstellingen. Koop geen kaarten via doorverkoopkanalen. Als je je kaarten ergens anders hebt aangeschaft, bestaat de mogelijkheid dat ze niet geldig zijn en aan de kassa worden geweigerd. Wij raden je aan alleen tickets over te kopen van een persoon die je kent.
Kijk ook op www.weetwaarjekoopt.nl.


BEN JEZELF VERHINDERd?

Reeds gekochte kaarten kunnen wij helaas niet meer terugnemen.  Hier zijn geen uitzonderingen op mogelijk.  Een betrouwbare website voor het verkopen van tickets is www.ticketswap.nl.


Kortingspassen en kortingen

Ooievaarspas

Als de Ooievaarspas geldig is, staat dat aangegeven op onze website. Bezoekers met een Ooievaarspas krijgen 50% korting op de prijs, exclusief servicekosten. Kaarten die met een Ooievaarspas zijn gekocht, zijn nooit inclusief een drankje. Kaarten met een Ooievaarspas kunnen zowel vooraf via onze website worden besteld als aan de deur van het theater (mits niet uitverkocht) worden gekocht.
Voor meer informatie over de Ooievaarspas, zie www.ooievaarspas.nl.

Overige kortingstarieven

De meeste andere kortingsacties (Vakantiepas en We Are Public-tickets) gelden alleen aan de deur, tenzij anders aangegeven.


CONSUMPTIEs

In seizoen 2020 kun je consumpties bij de kassa alleen met PIN betalen.  LET OP! Buitenlandse creditcards worden niet geaccepteerd. Oude consumptiemunten zijn niet meer geldig.

Over toegankelijkheid 
Ongeplaceerd

De tribune van het Zuiderparktheater is ongeplaceerd. Dat betekent dat er geen vaste plaatsen en stoelnummers zijn. Tip van ervaringsdeskundigen: neem een kussentje of (als het koud dreigt te worden) een dekentje mee van huis. En denk bij mooi weer aan wat zonnebrandcrème.

Mindervaliden
Het terrein van het Zuiderparktheater is toegankelijk voor rolstoelen en beschikt over een aangepast toilet. Mindervaliden kunnen in hun rolstoel vóór de tribune plaatsnemen. Wij vinden het prettig als je je komst vooraf aanmeldt bij info@zuiderparktheater.nl. We zorgen dan dat er iemand is om je in het theater te begeleiden.

Bewaren

Bewaren

Bewaren