agenda
Programma

 
2020

 

Zomerprogramma
Openluchttheater Den Haag

In de zomer van 2020 presenteert Zuiderparktheater een aangepast programma in het enige openluchttheater in Den Haag en de regio. In het buitentheater is volop ruimte en daarmee bij uitstek de plek waar jong en oud komende zomer van cultuur kan genieten. Aan het programma worden steeds voorstellingen toegevoegd, houd de agenda dus in de gaten!

Programma OKtober

za 3 okt 

FEsterfest (UITVERKOCHT)

Start programma: 15:30 u

Zaterdag 3 oktober vindt de zevende editie plaats van Festerfest, hét festival voor harde undergroundmuziek die grenzen overschrijdt. Deze editie vindt plaats in het Zuiderparktheater in Den Haag. Met Harry Merry, Cthuluminati,  Savage Beat, Plusminus, Day Drinker e.a.

Lees meer 

zo 4 okt

VERPLAATST - Gestampte Meisjes - Ballen 2.0, een ode aan de man

Start programma: 15.00 uur 

Mannen hebben het niet makkelijk vandaag de dag. Vrouwen zijn sterk, onafhankelijk en vinden dat ze alles zelf moeten kunnen. En dan krijg je als man ook nog #metoo over je heen. Geen wonder dat je dan onzeker wordt. De Gestampte Meisjes willen daarvoor hun excuses aanbieden in een energieke humoristische cabaretvoorstelling. 

Lees meer

 

do 15 t/m za 17 okt

Nieuwe data! Harrie Jekkers - Achter de Duinen

Start programma: 20.15 uur 

In ‘Achter de Duinen’ vertelt de in Den Haag geboren en getogen cabaretier met liedjes en conferences over zijn Haagse jeugd. Over zijn Hagenese vader die hield van ADO, klaverjassen en bier. Over zijn Haagse moeder die meer Hagenaer was dan Hagenees en die haar zoon de liefde bijbracht voor de iets meer verheven dingen van het leven. Maar de voorstelling zal niet blijven steken in nostalgie over de veilige vijftiger jaren, toen vader nog zorgde voor brood op de plank dat door moeder werd besmeerd, belegd en in vier stukjes werd gesneden. Het Den Haag dat door de jaren veranderde komt ook ruim aan bod. Ongeveer een derde van de voorstelling gaat over het eiland Ibiza en de ‘campo’ waar Jekkers woont.

Lees meer