agenda
Programma

 
2020

 

Zomerprogramma
Openluchttheater Den Haag

In de zomer van 2020 presenteert Zuiderparktheater een aangepast programma in het enige openluchttheater in Den Haag en de regio. In het buitentheater is volop ruimte en daarmee bij uitstek de plek waar jong en oud komende zomer van cultuur kan genieten. Aan het programma worden steeds voorstellingen toegevoegd, houd de agenda dus in de gaten!

Programma September

Vr 25 sept 

Robert jan Stips - RJSOLO

Start programma: 20.00 u 

Beleef de solovoorstelling van Robert Jan Stips, de frontman van de NITS, met zijn muziekconcert RJSOLO. Als tovenaar van de Nederpop zit hij al 50 jaar in het vak en presenteert een avondprogramma vol verrassingen op basis van verzoeknummers.
Lees meer

 

za 26 sept 

De Gestampte Meisjes - Ballen 2.0, een ode aan de man

Start programma: 20.00 uur 

Mannen hebben het niet makkelijk vandaag de dag. Vrouwen zijn sterk, onafhankelijk en vinden dat ze alles zelf moeten kunnen. En dan krijg je als man ook nog #metoo over je heen. Geen wonder dat je dan onzeker wordt. De Gestampte Meisjes willen daarvoor hun excuses aanbieden in een energieke humoristische cabaretvoorstelling. 

Lees meer

 

zo 27 sept 

Fietstour Beelden in het Zuiderpark

Start programma: 10.00 uur 

Het meest onderschatte en minst bekende (openlucht)museum van Den Haag: de beeldencollectie in het Zuiderpark! Maak samen met een bevlogen gids al fietsend op ontspannen wijze kennis met de andere beelden in het park. Laat je verrassen door het werk van Gra Rueb, Bram Roth, Rudi Rooijackers en andere.

Lees meer

 

z0 27 sept 

Sjaak Bral - Hotel Corona

Start programma: 16:00 u

Sjaak Bral brengt je op zondag een actuele voorstelling over de bijzondere tijden waarin we verzeild zijn geraakt.  De lockdown. De hamsterwoede. Handgel. De ellenboog. De mazzel van ADO. De val van Bruno Bruins en de opkomst van Irma Sluis. De persconferenties en de mondkapjes. Hij fileert de coronatijd – met een lach en een traan. Op afstand de beste voorstelling van 2020!

Lees meer

 

Programma OKtober

za 3 okt 

FEsterfest

Start programma: 15:30 u

Zaterdag 3 oktober vindt de zevende editie plaats van Festerfest, hét festival voor harde undergroundmuziek die grenzen overschrijdt. Deze editie vindt plaats in het Zuiderparktheater in Den Haag. Met Harry Merry, Cthuluminati,  Savage Beat, Plusminus, Day Drinker e.a.

Lees meer