Word vrijwilliger

Het Zuiderparktheater kan niet bestaan zonder onze groep enthousiaste vrijwilligers. Zij werken in de horeca, als gastvrouw/ heer, achter de kassa, als schoonmaker en als klusjesman. Vrijwilligers mogen gratis onze eigen voorstellingen bijwonen. Als vrijwilliger kun je jezelf inroosteren voor diensten en ben je via Den Haag Doet verzekerd voor ongevallen binnen ons theater. Je kunt daar ook een PEP-kortingspas aanvragen of cursussen volgen. Met de kortingspas profi teer je van aantrekkelijke kortingen en vrijkaarten voor onder andere culturele activiteiten in Den Haag.

Vacatures

Het Zuiderparktheater is een openluchttheater dat laagdrempelige evenementen biedt voor alle bewoners van Den Haag. Het theater heeft alleen bestaansrecht door de inzet van de vele vrijwilligers. Wij zijn op zoek naar een leuke collega’s om ons vrijwilligerspool te versterken.

Voorstellingen staan meestal gepland op woensdag, vrijdag, zaterdag of zondag. Daarnaast is er ook Café Boom waar wij vrijwilligers voor zoeken. Het theatercafé is geopend op woensdag, vrijdag en zondag.

Heeft u tijd en lijkt het u wat om ons team te komen versterken? Stuur dan uw contactgegevens naar: vrijwilligers@zuiderparktheater.nl o.v.v. de vacaturenaam. Wij nemen dan z.s.m. contact met u op.

Bekijk de huidige vacatures: