Word vrijwilliger

Het Zuiderparktheater kan niet bestaan zonder onze groep enthousiaste vrijwilligers. Zij werken in de horeca, als gastvrouw/ heer, achter de kassa, als schoonmaker en als klusjesman. Vrijwilligers mogen gratis onze eigen voorstellingen bijwonen. Als vrijwilliger kun je jezelf inroosteren voor diensten en ben je via Den Haag Doet verzekerd voor ongevallen binnen ons theater. Je kunt daar ook een PEP-kortingspas aanvragen of cursussen volgen. Met de kortingspas profi teer je van aantrekkelijke kortingen en vrijkaarten voor onder andere culturele activiteiten in Den Haag.

Vacatures

Ons prachtige zomertheater kan niet zonder een grote groep enthousiaste vrijwilligers. Op dit moment zijn er meer dan 40 vrijwilligers aan het werk. Zonder de tomeloze energie en toewijding van deze kanjers, zou het niet mogelijk zijn het openluchttheater draaiende te houden. We zijn op zoek naar extra mensen die ons vrijwilligersteam willen versterken. Wil jij werken in het leukste zomertheater van Den Haag, midden in het Zuiderpark? Meld je dan nu aan!

Kom jij ons vrijwilligersteam ook versterken? We zijn o.a. op zoek naar enthousiaste vrijwilligers voor kassa- en muntverkoop, schoonmaak, publiciteit en horeca. Daarnaast zijn we op zoek naar een nieuwe schoonmaakcoördinator: een duizendpoot die van aanpakken weet.

Voorstellingen staan meestal gepland op woensdag, vrijdag, zaterdag of zondag. Daarnaast is er ook Café Boom waar wij vrijwilligers voor zoeken. Het theatercafé is geopend op donderdag, vrijdag en zondag.

Ben je geïnteresseerd? Neem dan contact op met onze vrijwilligerscoördinator: vrijwilligers@zuiderparktheater.nl o.v.v. de vacaturenaam. Wij nemen dan z.s.m. contact met je op.

Bekijk de huidige vacatures: